Správna voľba
Vyhľadať Prihlásenie Uložené

Odštartuj kariéru u nás

zamestnanci piju kavu a popritom pracuju

Odštartuj svoju kariéru vo firme, v ktorej to neustále žije!

 

Aj ty sa môžeš stať naším kolegom a odštartovať u nás svoju kariéru. Máme pre teba rôzne zaujímavé príležitosti, či si žiak základnej školy alebo čerstvý absolvent vysokej školy. U nás si môžeš byť istý/á, že tvoja pracovná náplň bude rôznorodá, určite sa u nás nebudeš nudiť a ešte si aj skvelo zarobíš a to nie len na život, ale na celoživotnú kariéru. Veď relevantných pracovných skúseností nie je nikdy dosť.

Ak chceš na sebe pracovať, získavať skúsenosti tam, kde to žije a byť súčasťou skvelého tímu, daj nám o sebe vedieť, je na čase sa spoznať.

 

dualko_telesna

Duálne vzdelávanie na strednej škole

 

Si žiačka alebo žiak 9. ročníka ZŠ? Zapoj sa do duálneho vzdelávania s Lidlom. Už pri prijímačkách na strednú školu budeš mať istú odbornú prax a parádne výhody. A po škole môžeš v Lidli začať svoju obchodnícku kariéru!

PP_

Práca pre študentov v predajniach a logistických centrách

 

Pre študentov, ktorí majú nad 18 rokov sme vytvorili dlhodobú a časovo flexibilnú brigádu v rámci predajní po celkom Slovensku. Takisto môžeš u nás využiť túto príležitosť aj v rámci logistických centier v Nemšovej, Seredi a Prešove. Zarábaj v čase, ktorý ti bude vyhovovať a zároveň získaj relevantné prvé pracovné skúsenosti.

Trainee manažér/ka predajne

Trainee manažér predajne (m/ž)

 

Si absolvent strednej alebo vysokej školy? Čo tak odštartovať svoju kariéru ako manažér niektorej z našich predajní? Počas 12 mesačného Trainee programu ťa na túto výzvu pripravíme. Čaká ťa skvelá mzda, auto aj na súkromné účely a mnoho ďalších benefitov.

Insider_new_dievča

Platená stáž Lidl Insiders

 

Poď na platenú stáž do Lidl centrály a konečne sa naučíš to, čo študuješ. Už nemusíš strácať čas na nezmyselných brigádach, so stážovým programom Lidl Insiders získaš prax v obore, ktorý študuješ, nech je akýkoľvek. A navyše si zarobíš na život aj celoživotnú kariéru.

študenti retail academy na prehliadke logistickeho centra v seredi

Retail academy

 

Lidl prináša špeciálny predmet na vybrané slovenské univerzity. Spájame teóriu s praxou, pomáhame so záverečnými prácami a na záver vybraným študentom ponúkame možnosť pracovať pre Lidl.

trainee regionálna manažérka

Trainee regionálny manažér (m/ž)

 

Urobíme z teba špičkového manažéra. S Lidl Trainee programom získaš základné vedomosti a znalosti o tom, ako funguje obchod a po absolvovaní tohto programu sa staneš regionálnym manažérom a budeš riadiť 3-5 našich predajní.

Zisti viac

 
Vydaj sa s nami na cestu k lepšej práci.

Objav svoje možnosti

Naštartuj svoju kariéru vďaka našim študentským a absolvenským príležitostiam, ktoré ti ponúkame. Prihlás sa na jednu z voľných pozícií.

Zobraziť voľné pracovné miesta