Správna voľba
Vyhľadať Prihlásenie Uložené

Práca na centrále

Prihlásiť sa teraz
Porada tímu v zasadačke.

Spolu s tebou chceme naďalej budovať úspešnú spoločnosť.

 

Ako zamestnanec alebo zamestnankyňa centrály Lidl máš možnosť nazrieť do zákulisia riadenia siete predajní a logistických skladov spoločnosti Lidl. Desiatky našich kolegov na centrále zabezpečujú, aby naši zákazníci dostali služby a tovar najvyššej kvality za najlepšiu cenu, aby mohol Lidl ďalej rásť a aby sa naši zamestnanci cítili pri práci bezpečne a príjemne.

Máš skvelé nápady ako optimalizovať procesy v našich pobočkách alebo distribučných centrách? Chceš vyjednávať ceny a získavať ten najkvalitnejší sortiment za najlepšie ceny do našich predajní? Dokážeš vymyslieť chytľavú marketingovú kampaň? Alebo máš talent, vďaka ktorému budú zamestnanci Lidlu šťastnejší a efektívnejší?

Nech už sú tvoje ambície akékoľvek, tvoja kariéra na centrále bude plná výziev, ktoré ťa posunú na tú najvyššiu úroveň.

Piliere práce na centrále

Tím

Tímová práca je základ

Úlohy riešime odborne, kreatívne a spolu. Kolegovia na centrále pri sebe stoja, pomáhajú si odbornými radami a spoluprácou. V Lidli si tykáme a sme jedna veľká rodina.
Záväzok

Nuda? Nehrozí!

Práca na centrále Lidl je každý deň a každú minútu iná. Sme dynamický kolektív, v ktorom môže každý prísť s návrhom ako robiť veci lepšie. Nie sme zatvorení každý vo svojej kancelárii – veríme, že viac hláv má viac dobrých nápadov.
Tímová práca

Vzájomný rešpekt

Lidl tvoria ľudia. Na centrále je každý odborník na svoju oblasť a preto ku sebe navzájom pristupujeme s rešpektom a s úctou. No nie sme naškrobení byrokrati– smiech a priateľské rozhovory sú súčasťou našej práce.
Osobný rast

Výhody práce na centrále

Svojich kolegov na centrále si vážime a ich prácu oceňujeme nielen zaujímavým platom, ale aj mnohými benefitmi. Aktívne pracujeme na ich zdraví, kariérnom vzdelávaní, spokojnom rodinnom zázemí a sociálnom zabezpečení. Pretože šťastní, hrdí a zdraví zamestnanci sú základom úspechu spoločnosti Lidl.

Úseky na centrále Lidl

Prečo pracovať pre Lidl?

Lidl je zodpovedná značka, ktorej záleží na kvalitnom životnom aj pracovnom prostredí. Sme viacnásobný držiteľ ocenenia Top Employer na Slovensku i v Európe, ktoré udeľuje nezávislý medzinárodný inštitút CRF, pretože nám záleží na spokojnosti našich kolegov a kolegýň. V rámci tohto ocenenia sme prešli podrobným HR auditom v oblasti rozvoja zamestnancov/zamestnankýň, príležitosti na budovanie kariéry, benefitov a firemnej kultúry. Ponúkame zaujímavé pracovné pozície a preto nás ocenili aj naši zamestnanci/zamestnankyne či verejnosť, ktorí hlasovali v ankete Najzamestnávateľ, v rámci ktorej sme sa stali Najzamestnávateľom v oblasti obchod a služby.

Pozri si naše aktuálne pracovné ponuky na centrále

Vyber si pozíciu, ktorá sa k tebe najviac hodí.

Zobraziť voľné pracovné miesta
 
Vydaj sa s nami na cestu k lepšej práci.

Chceme ťa spoznať

01

Kde sa môžeme stretnúť?

Či už chceš byť tvárou našej spoločnosti na predajni, podieľať sa na plynulom chode logistického centra alebo chceš rozvíjať svoje nápady na centrále, radi ťa spoznáme na niektorom kariérnom podujatí.