Správna voľba
Vyhľadať Prihlásenie Uložené

ÚSEK CENTRÁLNYCH SLUŽIEB

zamestnanec z oddelenia nehnutelnosti si sklada kocky

Predajne sú našou prioritou a vďaka nám ich počet neustále rastie, pracujeme v bezpečnom prostredí a máme zabezpečené všetko potrebné.

Úsek centrálnych služieb sa delí na viacero úsekov. Úsek nehnuteľností spoločne s Expanziou zabezpečuje rast a rozširovanie siete našich predajní a aj následnú modernizáciu existujúcich predajní. Bez týchto úsekov by nebolo možné predávať tovar ani zásobovať naše predajne. Hlavnou pracovnou náplňou Úseku technického nákupu je nákup energií pre celú spoločnosť (voda, plyn, elektrina, teplo) a zariaďovanie predajní a logistických skladov regálmi, manipulačnou technikou, technológiami (chladenie, mrazenie, pokladne, automat na výkup fliaš, lis atď.) a spotrebným materiálom. Vďaka nim sa vozia naši zamestnanci na skvelých a bezpečných autách. Kolegovia na Oddelení bezpečnosť  pri práci sa zas starajú o každodennú bezpečnosť našich zamestnancov a zamestnankýň na pracovisku.

Zaujímavé fakty o nás

Sme mladý dynamický a prevažne mužský tím, ale máme medzi sebou aj kolegyne, ktorým sa tešíme. Atmosféra je u nás priateľská, vieme sa zabaviť a tešiť sa z výsledkov našej práce.

zaujímavosti o nás

Koľko nás je?

Približne 60.

Čo nás vždy poteší?

Viditeľné výsledky našej práce.

Aká je práca na Úseku centrálnych služieb?

Lupa

Aký/á kolega/kolegyňa sa k nám hodí?

Spoľahlivý, dynamický a cieľavedomý človek, ktorému nechýba motivácia. Vzhľadom na povahu svojej práce by mal byť v danej agende odborníkom, ktorého práca baví a napĺňa.
Kniha

Čo sa u nás človek naučí?

Naučí sa komunikovať a spolupracovať s rôznymi oddeleniami a dodávateľmi. Získa skúsenosti s efektívnym riešením rôznych výziev, aby sa na konci dňa mohol tešiť z výsledkov práce.

Zisti viac

Staň sa súčasťou nášho tímu

Naša centrála je to pravé miesto pre tvoje nápady, neustále vzdelávanie a kariérny rast.

Zobraziť voľné pracovné miesta
 
Vydaj sa s nami na cestu k lepšej práci.