Správna voľba
Vyhľadať Prihlásenie Uložené

Práca v logistickom centre

Prihlásiť sa teraz
zamestnanci skladu počas pauzy v kuchynke

Logistické centrum je dôležitý článok v zásobovaní našich predajní.

Naši kolegovia v logistických centrách zabezpečujú, aby zákazníci po celom Slovensku našli v predajniach presne to, čo hľadajú, v čo najlepšej kvalite a čerstvosti. Je to práca, na ktorú môžeš byť hrdý!

Dokážeš plniť úlohy organizovane a rýchlo? Môžeme ti zveriť plody práce našich dodávateľov? Dokážeš pracovať podľa harmonogramu a si organizovaný? Ak áno, v logistickom centre budeš na správnom (a dobre zaplatenom) mieste!

Piliere práce v logistickom centre

Tímová práca

Vzájomný rešpekt

Lidl tvoria ľudia. Preto ku sebe navzájom pristupujeme s rešpektom a úctou. Každý z nás prispieva k rozvoju spoločnosti. Preto dbáme na zdravie a spokojnosť svojich kolegov, rozvíjame ich dlhodobým vzdelávaním a poctivo ich odmeňujeme za ich prácu.
Tím

Tímová práca je základ

Samého ťa v tom nenecháme. Či už začínaš ako Skladník (m/ž), Vodič vysokozdvižného vozíka (m/ž) alebo Administrátor (m/ž), naučíme ťa všetko, čo potrebuješ vedieť, aby ti práca išla s ľahkosťou.
Pozdrav

Nuda? Nehrozí!

Práca v logistickom centre je dynamická a akčná. Všetci si navzájom pomáhame tam, kde treba.

Poctivo makáme a zároveň sa spolu vždy radi aj zabavíme

pozri viac

Prečo začať kariéru v Lidl?

Lidl je zodpovedná značka, ktorej záleží na kvalitnom životnom aj pracovnom prostredí. Sme viacnásobný držiteľ ocenenia Top Employer na Slovensku i v Európe, ktoré udeľuje nezávislý medzinárodný inštitút CRF, pretože nám záleží na kariére a  spokojnosti našich kolegov. V rámci tohto ocenenia sme prešli podrobným HR auditom v oblasti rozvoja zamestnancov a zamestnankýň, príležitosti na budovanie kariéry, benefitov a firemnej kultúry. Ocenili nás však aj naši zamestnanci a zamestnankyne či verejnosť, ktorí hlasovali v ankete Najzamestnávateľ, v rámci ktorej sme sa stali Najzamestnávateľom v oblasti obchod a služby.

Ako vyzerá práca v logistickom centre?

Práca v logistickom centre Lidl je dynamická a každý deň iná. Čas strávený v práci tu plynie rýchlejšie – pracujeme v priateľskom kolektíve a na zodpovedných úlohách.

V tomto videu ti skladník ovocia a zeleniny Boris povie o tom, ako vyzerá jeho pracovný deň.

Najčastejšie otázky a odpovede o práci v logistickom centre

Kontaktuj nás

V prípade, že si nenašiel odpoveď na otázku, ktorá ťa zaujíma, neváhaj nás kontaktovať prostredníctvom kandidátskej linky 0800 005 095 alebo e-mailu kariera@lidl.sk.

Pozri si naše aktuálne pracovné ponuky v logistických centrách

Vyber si pozíciu, ktorá s k tebe najviac hodí.

Zisti viac
 
Vydaj sa s nami na cestu k lepšej práci.