Správna voľba
Vyhľadať Prihlásenie Uložené

Práca v predajni

Prihlásiť sa teraz
personál predajne

Predajňa je prvé miesto, ktoré si predstavíme, keď sa povie Lidl.

V 162 predajniach Lidl po celom Slovensku ponúkame našim zákazníkom kvalitné čerstvé potraviny a nákupy, ktoré vybavíš za pár minút a za skvelú cenu.

Práca v predajni Lidl je dynamická a určite nie monotónna. Čas strávený prácou v predajni Lidl akoby plynul rýchlejšie – pracujete v skvelom kolektíve a v príjemnom prostredí.

Testimonial_Lukáš_Image

Lukáš, asistent manažérky predajne

🎁 Benefity, ktoré potešia 🤩

Piliere práce v predajni

Tím

Tímová práca je základ

Úlohy riešime dynamicky, kreatívne a najmä spolu. Kolegovia v predajni pri sebe stoja, pomáhajú si a podporujú sa nehľadiac na ich pracovnú pozíciu. V Lidli si tykáme a sme jedna veľká rodina.
Pozdrav

Nuda? Nehrozí!

Práca v predajni Lidl je každý deň a každú minútu iná. Pokladníci nesedia za pokladňou celý deň, manažér nie je zatvorený v kancelárii. Každý pomáha tam, kde je to potrebné.
Tímová práca

Vzájomný rešpekt

Lidl tvoria ľudia. Preto ku sebe navzájom pristupujeme s rešpektom a s úctou. Každý z nás prispieva k rozvoju spoločnosti. Preto dbáme na zdravie a spokojnosť svojich kolegov, rozvíjame ich dlhodobým vzdelávaním a poctivo ich odmeňujeme za ich prácu.

Poctivo makáme a zároveň sa spolu vždy radi aj zabavíme

pozri si viac

Ako vyzerá práca v predajni?

Pre našich zákazníkov to budeš ty, kto bude stelesňovať Lidl. Preto budeš pracovať na tom, aby pri pokladni strávili čo najmenej času a boli obslúžení k ich plnej spokojnosti. To však neznamená, že pri pokladni presedíš celý deň – práve naopak!

Vďaka tebe bude naša predajňa fungovať tak ako má – bude krásna a čistá, aby sa zákazníci cítili počas nákupu v Lidli čo najpríjemnejšie a vďaka tebe nájdu naši zákazníci v predajni vždy čerstvé produkty v dostatočnom množstve. Budeš pomáhať svojmu tímu všade, kde ťa budú potrebovať – v predajni, ale aj v skladových priestoroch danej predajne.

Pozri si toto video so známym youtuberom, kde uvidíš zákulisie práce v predajni.

Najčastejšie otázky a odpovede o práci v predajni

Prečo začať kariéru v Lidli?

Lidl je zodpovedná značka, ktorej záleží na kvalitnom životnom aj pracovnom prostredí. Sme viacnásobný držiteľ ocenenia Top Employer na Slovensku i v Európe, ktoré udeľuje nezávislý medzinárodný inštitút CRF, pretože nám záleží na spokojnosti našich kolegov. V rámci tohto ocenenia sme prešli podrobným HR auditom v oblasti rozvoja zamestnancov, príležitosti na budovanie kariéry, benefitov a firemnej kultúry. Ocenili nás však aj naši zamestnanci či verejnosť, ktorí hlasovali v ankete Najzamestnávateľ, v rámci ktorej sme sa stali Najzamestnávateľom v oblasti obchod a služby.

Pozri si naše aktuálne pracovné ponuky v predajniach

Vyber si pozíciu, ktorá sa k tebe najviac hodí.

Zobraziť voľné pracovné miesta
 
Vydaj sa s nami na cestu k lepšej práci.

Chceme ťa spoznať

01

Kde sa môžeme stretnúť?

Či už chceš byť tvárou našej spoločnosti na predajni, podieľať sa na plynulom chode logistického centra alebo chceš rozvíjať svoje nápady na centrále, radi ťa spoznáme na niektorom kariérnom podujatí.