Správna voľba
Vyhľadať Prihlásenie Uložené

Odštartuj kariéru u nás

zamestnanci piju kavu a popritom pracuju

Odštartuj svoju kariéru vo firme, v ktorej to neustále žije!

 

Aj ty sa môžeš stať naším kolegom a odštartovať u nás svoju kariéru. Máme pre teba rôzne zaujímavé príležitosti, či si žiak základnej školy alebo čerstvý absolvent vysokej školy. U nás si môžeš byť istý/á, že tvoja pracovná náplň bude rôznorodá, určite sa u nás nebudeš nudiť a ešte si aj skvelo zarobíš a to nie len na život, ale na celoživotnú kariéru. Veď relevantných pracovných skúseností nie je nikdy dosť.

Ak chceš na sebe pracovať, získavať skúsenosti tam, kde to žije a byť súčasťou skvelého tímu, daj nám o sebe vedieť, je na čase sa spoznať.

 

dualko_telesna

Duálne vzdelávanie na strednej škole

 

Si žiačka alebo žiak 9. ročníka ZŠ? Zapoj sa do duálneho vzdelávania s Lidlom. Už pri prijímačkách na strednú školu budeš mať istú odbornú prax a parádne výhody. A po škole môžeš v Lidli začať svoju obchodnícku kariéru!

PP_

Práca pre študentov v predajniach a logistických centrách

 

Pre študentov, ktorí majú nad 18 rokov sme vytvorili dlhodobú a časovo flexibilnú brigádu v rámci predajní po celkom Slovensku. Takisto môžeš u nás využiť túto príležitosť aj v rámci logistických centier v Nemšovej, Seredi a Prešove. Zarábaj v čase, ktorý ti bude vyhovovať a zároveň získaj relevantné prvé pracovné skúsenosti.

Trainee manažér/ka predajne

Trainee manažér predajne (m/ž)

 

Si absolvent strednej alebo vysokej školy? Čo tak odštartovať svoju kariéru ako manažér niektorej z našich predajní? Počas 12 mesačného Trainee programu ťa na túto výzvu pripravíme. Čaká ťa skvelá mzda, auto aj na súkromné účely a mnoho ďalších benefitov.

Insider_new_dievča

Platená stáž Lidl Insiders

 

Poď na platenú stáž do Lidl centrály a konečne sa naučíš to, čo študuješ. Už nemusíš strácať čas na nezmyselných brigádach, so stážovým programom Lidl Insiders získaš prax v obore, ktorý študuješ, nech je akýkoľvek. A navyše si zarobíš na život aj celoživotnú kariéru.

študenti retail academy na prehliadke logistickeho centra v seredi

Retail academy

 

Lidl prináša špeciálny predmet na vybrané slovenské univerzity. Spájame teóriu s praxou, pomáhame so záverečnými prácami a na záver vybraným študentom ponúkame možnosť pracovať pre Lidl.

trainee regionálna manažérka

Trainee regionálny manažér (m/ž)

 

Urobíme z teba špičkového manažéra. S Lidl Trainee programom získaš základné vedomosti a znalosti o tom, ako funguje obchod a po absolvovaní tohto programu sa staneš regionálnym manažérom a budeš riadiť 3-5 našich predajní.

Zisti viac

 
Vydaj sa s nami na cestu k lepšej práci.

Objav svoje možnosti

Naštartuj svoju kariéru vďaka našim študentským a absolvenským príležitostiam, ktoré ti ponúkame. Prihlás sa na jednu z voľných pozícií.

Zobraziť voľné pracovné miesta

Chceme ťa spoznať

01

Kde sa môžeme stretnúť?

Či už chceš byť tvárou našej spoločnosti na predajni, podieľať sa na plynulom chode logistického centra alebo chceš rozvíjať svoje nápady na centrále, radi ťa spoznáme na niektorom kariérnom podujatí.